FIND YOUR VOICE – SHARE YOUR STORY

Podcast voor jou

Je wilt graag je story vertellen en een audio document hebben, maar je hebt geen zin in al het werk of je weet niet hoe? Ik leg jouw verhaal vast en ontzorg  je van opname tot uitzending!

Podcast voor jou

 

 

 

 Het aantal podcast luisteraars groeit hard. Er zijn in Nederland nu 2,5 miljoen wekelijkse podcast-luisteraars. Dit publiek zal naar verwachting enorm groeien.

Gemiddeld luistert men 1 tot 6 uur podcasts per week, 24% luistert zelfs meer dan 7 uur. Dit is een belangrijke periode voor ondernemers en marketeers die hun content willen delen via een podcast.

Dit is het moment om aan de slag te gaan, want meer en meer ondernemers gaan op deze manier content maken om zo hun publiek te bereiken en te betrekken.

Een podcast draagt bij aan je branding. Je kunt de aflevering plaatsen op je website en het geheel of gedeelten (quotes) gebruiken voor je sociale media. En, er is niets zo intiem dan contact maken met je doelgroep via je stem. Zelf aan de slag? Ik heb een handige checklist voor je gemaakt die je hier kunt downloaden. Wil je hulp bij een aflevering of een hele serie?  Ik vertel je graag wat ik voor je kan betekenen.

Luister Nu!

Luisteren naar de Metamorfose podcast kun je op deze website en op je favoriete podcast app.