Playground

Dit is mijn speeltuin en ik nodig je van harte uit om mee te spelen. Waarom een speeltuin en waarom moet dat dan weer Playground heten?

Nah, allereerst speel ik graag. Ik was het lange tijd kwijt, het kind in mij. Om allerlei redenen. De relatie waar ik in zat was niet meer gezond. Het werk bracht toch wat kaders en systemen met zich mee brengt waarvan het handig is dat je je aanpast en je eraan houdt.De rebel in mij probeerde wel te ontsnappen en dat lukte best vaak. Dat uitte zich dan vooral in lol maken en licht brengen naar de werkvloer. 

Van diverse spirituele practitioners heb ik tijdens seizoen 2 van mijn Metamorfose Podcast tijdens healings & readings teruggekregen dat ik meer spelen. De ene noemde het ‘floepen’ (lekker doen wat in me opkomt), de ander noemde het JOY brengen en volgens mijn Human Design profiel (Manifesting Generator) is dat een van de belangrijkste redenen van mijn tijd hier op aarde.   

Maar als alles een tijdje tegenzit en de bitterheid ruimte krijgt is het kind al gauw ‘verloren’. Maar, ik ben er  weer en ik speel.En nodig je uit om mee te spelen! Ik heb voor playground gekozen omdat ik ook Engelstalige blog & podcast zal delen die ik samen met Andros zal maken. Voor wie hem nog niet kent; hij komt uit de US en we werken graag samen. 

En wat speel je dan Iris? Ik vind het leuk om stukjes te schrijven en voor mij is dat spelen omdat het niet gericht is op een target groep of een klant funnel. Het gaat mij ook om de afwisseling. Ik wil korte podcasts maken, misschien korte video’s en ik ben dol op creëren. Mooie plaatjes maken in Canva of een e-book opmaken, spelen met foto’s en natuurlijk mijn eigen podcast, een groot speelveld.

 

Heb je ideeën om mijn speeltuin verder in te richten, let me know! 

Liefs Iris

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Blijf op de hoogte

Boek een inspiratie sessie 

Je hebt vast wel gehoord dat podcasts een uitstekend middel zijn om jouw verhaal te delen. Je hebt hier ideeën over maar weet niet waar je moet beginnen. Ik wel! Als gepassioneerde podcaster help ik je graag op weg. Boek nu een inspiratie sessie.

 

e-mail

irissturgeon@gmail.com

Telefoon

06 – 30 415 402